Franchise-keten “Leonidas” zoekt Nederlandse ondernemers

Geplaatst door: Franchising Belgium

De bekende Chocolatier Leonidas staat al meer dan 100 jaar voor traditionele bereiding en verse ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Wie Leonidas hoort, denkt direct aan die heerlijke, typisch pralines.

Voor uitbreiding van het Leonidas franchisenetwerk met verkooppunten (meer dan 1.400 verdeeld over 45 landen) zoeken zij ambitieuze Nederlandse ondernemers – franchisenemers die hun eigen Speciaalzaak onder dit iconische merk willen opstarten. Het uitbaten van een Leonidas chocolade franchisewinkel vraagt om echte doeners die de drive hebben om een perfecte kwaliteitswinkel neer te zetten. Gastvrijheid, ondernemersgeest en passie voor chocolade is een absolute must. Eventueel bestaat de mogelijkheid om de dienstverlening in de winkel uit te breiden door het aanbieden van koffie, softijs en/of Brusselse wafels.

Ook voor uitrol van het ‘Shop-in-Shop’ concept komen zij graag in contact met bestaande ondernemers of franchisenemers met een sterke affiniteit voor Chocolade die Leonidas-produkten in hun vestiging willen bijverkopen.

Leonidas_Pralines

Professionele ondersteuning

Of men nu een Speciaalzaak wilt openen of Shop-in-Shop gaat verkopen: de buitengewoon vakkundige teams met zeer gemotiveerde Leonidas-professionals staan altijd klaar! Zij zullen vanaf dag één helpen bij elke stap die de franchisenemer neemt: de perfecte locatie vinden, hun winkel of verkoopbalie inrichten en beheren en adviseren bij het organiseren van de inkopen. Franchisenemers kunnen tijdens de samenwerking gebruik maken van praktische opleidingen en ondersteuning, zowel op logistiek als op verkooptechnisch vlak. Ook kunnen nieuwe ondernemers-franchisenemers werkervaring opdoen door mee te draaien in de eigen vestiging van Leonidas in de Markthal in Rotterdam. Franchisenemers profiteren dus volop mee van de gezamenlijke know-how die door Leonidas in de laatste 100 jaar is opgebouwd.

Bron: franchiseformules.nl