Franchise formule Domino’s Pizza zet zijn expansie verder

Geplaatst door: Franchising Belgium

Anneke Groot, verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de Amerikaanse franchiseformule Domino’s Pizza, was aanwezig op de stand van de franchiseformule op de beurs Franchising & Partnership 2016 te Brussel. Voor ons de gelegenheid om de balans van het laatste nieuws op te maken rond Domino’s Pizza in ons land.

De opendeurdagen die de franchiseformule eind februari gehouden heeft in Leuven, heeft goede contacten aangebracht met potentiële kandidaat franchisenemer, hoewel het aantal bezoekers relatief klein was.

De franchiseformule wil graag nog voor de maand juli van dit jaar vijf franchiseverkooppunten openen, voornamelijk in de provincie Limburg en aan de kust.

Details over de locatie zullen volgen in de komende maanden. Deze nieuwe verkooppunten zouden de mogelijkheid moeten bieden om de klanten ter plaatse te laten kunnen proeven, zoals in het franchiseverkooppunt van Leuven.

Franchiseformule Domino’s Pizza wil graag haar 50 verkooppunt in België tegen het einde van volgend jaar.

Wenst u meer informatie over deze formule, klik hier of op het logo bij de formules die aanwerven “ op de homepage van onze website.