Feestelijke opening van Belchicken restaurant in Keulen

Geplaatst door: Franchising Belgium

Op vrijdag 1 december 2023 vierde Keulen de feestelijke opening van het langverwachte Belchicken franchiserestaurant in de bruisende stad. De opening, die gepaard ging met opwinding en lekkernijen, trok menigten die nieuwsgierig waren naar de smaakvolle culinaire ervaring die het van Belgische oorsprong franchisenetwerk Belchicken beloofde.

Belchicken, bekend om zijn hoogwaardige, smaakvolle gegrilde en gefrituurde kipgerechten, heeft met de opening van deze Keulse franchisevestiging zijn Duitse aanwezigheid verder uitgebreid. De nieuwe locatie, strategisch gelegen in het hartje van Keulen, belooft een gastronomische traktatie te zijn voor zowel lokale bewoners als toeristen.

Belchicken

Tijdens de openingsdag werden de eerste klanten verwend met gratis proeverijen van de kenmerkende gerechten van Belchicken, variërend van sappige kippenvleugels tot knapperige kipfilet. De reacties waren overweldigend positief, en velen prezen de unieke kruidenmix en de perfecte gaarheid van de kipgerechten.

Belchicken

Naast het smaakvolle menu werd de opening ook gekenmerkt door live muziek, entertainment en een feestelijke sfeer. De nieuwe franchisenemer mevrouw Sumeyye Akbulut toonden hun dankbaarheid voor de warme ontvangst in Keulen en benadrukten hun toewijding aan het bieden van hoogwaardige en smaakvolle gerechten aan hun klanten. De vestiging in Keulen is de nieuwste toevoeging aan de snel groeiende franchiseketen, die nu wereldwijd bekend staat om zijn gegrilde kipgerechten.

Het Belchicken franchiserestaurant in Keulen is dagelijks geopend en verwelkomt iedereen die op zoek is naar een smaakvolle en feestelijke eetervaring.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden bij Belchicken, klik hier.