Engel & Völkers franchise in volle expansie in Belgie

Geplaatst door: Franchising Belgium

De franchiseformule Engel & Völkers

Het bedrijf begon in 1977 als makelaarskantoor in Hamburg. Vandaag tellen we meer dan 700 franchisezaken in meer dan 30 landen op 4 continenten. Engel & Völkers is nu één van ’s werelds toonaangevende dienstverlenende bedrijven gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van residentieel luxevastgoed.

Bescherming binnen een bepaald gebied

De franchiseformule Engel & Völkers bakent een franchisegebied af, aangepast aan de marketingomstandigheden, geografische kenmerken en bevolkingsdichtheid. Daarbinnen bent u de enige franchisenemer met exclusieve rechten.

Wij behandelen al onze franchisepartners gelijk. Op het vlak van de franchisegebieden werken wij zeer nauw samen met onze toekomstige partners. Wij houden ook rekening met de persoonlijke voorkeuren van onze toekomstige partners.

Het Franchisingsysteem van Engel & Völkers

Het franchisingconcept is gemaakt voor zowel starters als professionele vastgoedmakelaars. De meest succesvolle bedrijven zijn die met eigenaars/uitbaters die over uitstekende sociale vaardigheden beschikken. Engel & Völkers heeft een speciale opleidingsacademie met een breed cursusaanbod: medewerkers van elk niveau (Franchisenemer, Makelaar en Assistent) kunnen er terecht voor vorming, u leert er werken met ons besturingssysteem en wij maken u wegwijs in de makelaarswetgeving in uw franchiseregio.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden van Engel & Völkers klik hier.