Engel & Völkers, een voortdurend groeiend franchisenetwerk

Geplaatst door: Franchising Belgium

De Duitse franchiseformule Engel & Völkers is al veertig jaar gespecialiseerd in vastgoedmakelaardij. Engel & Völkers heeft een netwerk van meer dan 800 vastgoedmakelaars in een dertigtal landen uitgebouwd, waaronder ook België.

image.png

De franchisenemers en meer dan 11.000 medewerkers die onder de vlag van Engel & Völkers werken, adviseren particuliere en institutionele klanten.

Het Belgische franchisenetwerk van Engel & Völkers

Engel & Völkers is sinds 2006 aanwezig in ons land met 24 makelaars die een dynamisch en voortdurend groeiend netwerk hebben opgebouwd.

De agentschappen zijn verspreid over het hele land met 10 agentschappen in Vlaanderen, 8 in het Brusselse Gewest en 6 in Wallonië.

De volgende vestiging van het Belgische franchisenetwerk van Engel & Völkers opent uiterlijk in september 2019 zijn deuren in Hechtel-Eksel in Limburg. De ontwikkelingswerkzaamheden van het bureau al in volle gang  en zullen ruim voor die datum kunnen worden afgerond.

Voor meer informatie over het franchisenetwerk Engel & Völkers of om franchisenemer te worden bij dit netwerk, klik hier.