Eerste Vanden Borre Kitchen filiaal in West-Vlaanderen geopend

Geplaatst door: Franchising Belgium

Op vrijdag 29 september opende een franchisewinkel van Vanden Borre Kitchen in Kuurne in aanwezigheid van Bruno Claes, Netwerkdirecteur Vanden Borre Kitchen. Na de filialen in Drogenbos en Gent-Oostakker is dit de derde Vanden Borre Kitchen franchisewinkel én de eerste in West-Vlaanderen! De nieuwe winkel, met een showroom van 12 keukens in een oppervlakte van 552 m², brengt 5 jobs met zich mee.

De nieuwe franchisewinkel in Kuurne volgt het beproefde en gesmaakte concept van alle Vanden Borre Kitchen-winkels: een persoonlijke service op maat van de klant, waarbij de klant rustig de tijd krijgt om zijn wensen te ventileren. Dat kan bijvoorbeeld in de lounge van de winkel, waarin de klant de verschillende keukenmogelijkheden kan overlopen of in een gesprek met een adviseur kan duiden naar wat hij precies op zoek is. Zo kunnen klanten nagaan welke keukenstijl ze willen, en wat het beste bij hun huis en levensstijl past.

De toenemende vraag van de consumenten naar meer maatwerk is de voornaamste reden voor het ontstaan en verder uitbouwen van Vanden Borre Kitchen. Klanten krijgen zo goed als carte blanche om hun ideale keuken te ontwerpen. De diepte en hoogte van de meubelen kan gekozen worden, er zijn tal van mogelijkheden op het gebied van werkbladen en ook de kleuren van de verschillende binnen- en buitenkasten kunnen naar eigen smaak aangepast worden. Vanden Borre Kitchen werkt tot slot samen met verschillende installatie- en schoonmaakteams, waardoor alles in het werk gesteld wordt om de klant op het gebied van service zo goed mogelijk tegemoet te komen.

Het franchiseconcept van Vanden Borre Kitchen werd overigens recent genomineerd voor de Mercuriusprijs in de categorie winkelconcept van het jaar.
Voor meer informatie over het franchiseconcept van Vanden Borre, klik hier.