Eerste SUBWAY® Café in Nederland

Geplaatst door: Franchising Belgium

In Rotterdam is sinds deze week namelijk het eerste Nederlandse SUBWAY® Café geopend, het nieuwe concept dat is overgewaaid uit de VS. Het grootste verschil met de traditionele restaurants is de ‘relaxte’ inrichting van de zaak en de ‘typische Amerikaanse’ aanvullingen in het assortiment.
 
In het SUBWAY® Café kunnen klanten niet alleen terecht voor de bekende Subs, maar ook voor koffie van Seattles Best (een merknaam van Starbucks) en traditionele Amerikaanse lekkernijen als muffins, donuts en brownies. Dit café is ingericht volgens het nieuwe Metro SUBWAY® decor, een interieur met een gezellige en gastvrije uitstraling, zodat de klanten meer tijd in de zaak doorbrengen en in een gemoedelijke ambiance kunnen genieten en ontspannen.
 
 
Over SUBWAY®

SUBWAY® restaurants is wereldwijd de grootste organisatie in de Quick Service Industry met inmiddels 42.800 vestigingen in 108 landen. Het eerste restaurant startte in 1965 in Bridgeport, Connecticut (Verenigde Staten). Bij SUBWAY® restaurants kunnen consumenten terecht voor heerlijk, dagelijks vers gebakken brood, dat snel wordt bereid tegen een kleine prijs. De SUBWAY® formule staat bekend om haar vele keuzemogelijkheden, waarbij consumenten zelf invloed hebben op de voedingswaarden.