Een vernieuwde Spar Kwaadmechelen

Geplaatst door: Franchising Belgium

Op donderdag 20 mei opende de vernieuwde Spar franchisewinkel in Kwaadmechelen. De buitengevel kreeg een grondige make-over en ook de aankleding is volledig vernieuwd. Bovendien is de winkel zelf 40 m² groter dan voorheen. Spar Kwaadmechelen legt de nadruk op klantvriendelijkheid en ambachtelijk bereide producten.

Spar Kwaadmechelen

Familiebedrijf

Sinds november 2013 zijn franchisenemer Seppe Claes, zijn ouders Hélène en Ronny en zijn zus Lien het gezicht van Spar Kerkhoven. Acht jaar later is de winkel uitgegroeid tot een vaste waarde in de buurt, onder meer dankzij de aandacht voor verse groenten en fruit en zelfgemaakte charcuterie en traiteur. Nu is het tijd om uit te breiden en een tweede franchisewinkel uit te baten in Kwaadmechelen, 13 kilometer verderop. “Deze kans kon ik niet aan me laten voorbijgaan,” vertelt Seppe. “Ik zal in beide winkels actief zijn, onze vaste klanten in Kerkhoven hoeven me dus niet te missen.”

Uitbreiding op alle vlakken

De voorbije maanden is de franchisewinkel Spar Kwaadmechelen grondig gerenoveerd en kreeg het een frisse, moderne inrichting. We hebben echt alles onder handen genomen” blikt Seppe terug. “Moderne kassa’s, een nieuwe vloer, een ander plafond, een betere indeling, nieuwe koeleilanden en broodmeubels, zelfs de voorgevel is aangepakt. Ik ben vooral trots op onze ambachtelijke versafdeling, met steeds een beenhouwer en traiteur ter plaatse. Klanten zien graag hoe we onze verse producten bereiden en zo kunnen ze rechtstreeks vragen stellen.”

Oog voor duurzaamheid

De franchisewinkel Spar Kwaadmechelen is duurzaam vernieuwd. Het koelsysteem werkt op een veel milieuvriendelijker koelmiddel en de vrijgekomen warmte wordt gerecupereerd, waardoor de CO2-uitstoot van het verwarmingsproces daalt. “Als je aandachtig kijkt, zal je overal in de winkel ook ledlampen opmerken. Veel energiezuiniger dan klassieke verlichting,” vult Seppe Claes aan.

Klantvriendelijkheid voorop

De grootste troef van de franchisewinkel Spar Kwaadmechelen is ongetwijfeld de klantvriendelijkheid waarmee Seppe en het voltallige team hun klanten ontvangen. Het 12-koppige team ontvangt elke dag met de glimlach hun vaste klanten en vele nieuwe gezichten. “Spar Kwaadmechelen ligt op een drukke weg, met dagelijks veel passanten,” vertelt Seppe. “Gelukkig beschikken we over een grote parking om hen allemaal te ontvangen. Dat zal nodig zijn want de eerste weken plannen we heel wat interessante acties.” Spar Kwaadmechelen kijkt ernaar uit hun klanten te ontvangen in de vernieuwde en grotere winkel vanaf 20 mei. Alle geldende coronamaatregelen zullen daarbij uiteraard gerespecteerd worden.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden bij Spar , Klik hier.