Een vernieuwde franchisewinkel AD Delhaize in Etalle

Geplaatst door: Franchising Belgium

Een nieuwe franchisewinkel AD Delhaize heropende in Etalle nadat er een grondige vernieuwing heeft plaatsgevonden. Zo is er 350 vierkante meter extra winkeloppervlakte gecreëerd en is het assortiment met meer dan 1.000 producten uitgebreid.

Meer ruimte en comfort
Bij de nieuwe producten is gekozen voor heel wat specialiteiten uit de hele wereld, vegetarische producten of glutenvrije producten. De winkel in Etalle werd in 2006 geopend, maar de franchisenemers vonden het nu al tijd voor vernieuwing.

“Met deze volledig gerenoveerde winkel willen we dichter bij onze klanten staan”, zegt franchisenemer Didier Lobet. “Ons assortiment is uitgebreid met meer dan 1.000 producten, en met bredere gangpaden en meer ruimte geven we onze klanten meer comfort tijdens hun aankopen.”

Dankzij de uitbreiding met 350 vierkante meter zijn er in de winkel vijf nieuwe jobs gecreëerd. Die wil de franchisenemer invullen met mensen uit de buurt, indien mogelijk.

Delhaize heeft de voorbije maanden in het kader van het transformatieplan, dat eind februari 2015 werd afgesloten, al aangekondigd dat een aantal eigen winkels worden omgevormd tot AD Delhaize zefstandige franchisewinkels.