Een van de medeoprichters van Bagel Corner op Franchising Belgium Day in Ekeren

Geplaatst door: Franchising Belgium

De Franse franchiseformule Bagel Corner was voor de eerste keer exposant op de Franchising Belgium Day in Ekeren (Antwerpen). Ook één van de drie mede-oprichters, Grégory Clément, verantwoordelijk voor ontwikkeling was aanwezig, samen met de master franchiseur voor België en Luxemburg; de heer Marc Hostyn.

Bagel Corner is een concept dat zich positioneert in de niche van kwaliteit fastfood met een bagel als voornaamste product, die vers bereid is in minder dan 70 seconden en tegen redelijke prijzen.

De franchiseformule biedt ook een gamma van seizoen producten (soep, salades, desserts, enz.).

 

Bagel Corner opende vorig jaar in mei en september zijn eerste twee franchiseverkooppunten in België, de eerste in Brussel en de tweede in het centrum van Luik.

De aanwezigheid van het franchiseconcept op de Franchising Belgium Day was goed voor hun zichtbaarheid, omdat Bagel Corner in Vlaanderen bij de meerderheid van de bezoekers niet gekend is.

Hun ervaring op de Franchising Belgium Day was zeer positief door het aantal contacten met de bezoekers, maar ook door het aantal reeds gemaakte afspraken met potentiële kandidaten.  Bagel Corner, overtuigd door de doeltreffendheid van dit evenement op het vlak van prospectie, zal ook aanwezig zijn op de volgende editie van Franchising Belgium Day, die zal doorgaan op 10 oktober 2019 in Luik.

Voor meer informatie over het franchiseconcept van Bagel Corner, klik hier.