Een tweede Søstrene Grene franchise-verkooppunt opent in City 2

Geplaatst door: Franchising Belgium

Op 18 mei 2018 opende het eerste franchiseverkooppunt in België van het Deense interieur- en doe-het-zelf merk Søstrene Grene zijn deuren in Antwerpen in de Stadsfeestzaal aan de Meir.

Nog geen 6 maanden later opende het tweede franchiseverkooppunt van deze formule eind oktober in het City 2-winkelcentrum in Brussel.

Net zoals de eerste vestiging in Antwerpen, staat de winkel in Brussel onder leiding van de franchisenemer Julien Duval, die tot dan toe een professionele carrière had in de IT-sector in de retail, waar hij ook commerciële functies had.

De Søstrene Grene-franchiseformule

Dit Deense familiemerk werd in 1973 opgericht door twee zussen Ana en Clara Grene in de stad Aarhus en biedt designobjecten en accessoires voor decoratie en doe-het-zelf, keukengerei en speelgoed voor kinderen in winkels met klassieke muziek op de achtergrond.

Het assortiment is voortdurend in ontwikkeling en elke week worden er een veertigtal nieuwe producten voorgesteld in de winkels.

Søstrene Grene is zeer actief op alle sociale netwerken waar het zich al duizenden jaren richt op millenials.

De ontwikkeling via franchising, die in 1989 van start ging, verliep zeer snel en vandaag is Søstrene Grene aanwezig in 16 landen.