Een tweede franchisewinkel van Mobalpa opent de deuren op 19 februari 2016

Geplaatst door: Franchising Belgium

Eén dag na de opening van de eerste franchisewinkel van de formule Mobalpa in Sint-Stevens-Woluwe, opent de formule een tweede franchiseverkooppunt in Woutersbrakel (Chaussée de Tubize 117).

Dankzij de opening van een nieuwe showroom langs een drukbezochte baan in Woutersbrakel dekt Mobalpa binnenkort het hele westen van Waals-Brabant. Eigenaar Philippe Coessens heeft eveneens gekozen voor franchising en stelt het volledige concept van Mobalpa voor in een zeer mooie winkelruimte van 420 m². Er worden tal van inrichtingsoplossingen voorgesteld die de belofte van de franchiseformule belichamen: ‘ruimtes om beter te leven’.

De Franchiseformule Mobalpa zal aanwezig zijn op Batibouw van 25 februari tot en met 6 maart 2016, met een stand dat een appartement met het hele gamma producten van de formule voorstelt (keukens, badkamers, opbergruimtes en accessoires).

Mobalpa zal tevens aanwezig zijn op de beurs Franchising & Partnership 2016 in Brussel (Tour & Taxis) van 16 tot en met 17 maart.

Wenst u meer informatie over deze formule, klik hier of op het logo in de carrousel “ Deze formules zoeken kandidaten om uit te breiden “ op de homepage.