Een tweede Albert Heijn franchisewinkel in Genk

Geplaatst door: Franchising Belgium

Albert Heijn opent op 6 november een nieuwe franchisewinkel in Shopping 1 in Genk, in het pand waar tot voor enkele maanden een Carrefour gevestigd was. Pittig detail: op dezelfde dag opent concurrent Jumbo zijn eerste Belgische vestiging in Pelt.

Complementair

De nieuwe franchisewinkel wordt de tweede Genkse vestiging voor Albert Heijn, na die op de Hasseltweg. Volgens woordvoerster Ann Maes zijn beide winkels volledig complementair: “We mikken op een ander publiek en gedeelte van Genk”, vertelt ze in Het Laatste Nieuws. De nieuwe winkel komt in het pand waar Carrefour in mei definitief de deuren sloot. “Klanten zullen straks binnenwandelen in een geheel nieuw winkelconcept”, zegt Maes. “Hoewel de oppervlakte uiteraard hetzelfde blijft, wordt het toch helemaal anders.”

Op woensdag 6 november, zal de nieuwe franchisewinkel feestelijk de deuren openen. “Met verschillende hapjes en drankjes en een gratis product voor alle bezoekers. De datum is uiteraard niet toevallig gekozen, want op dezelfde dag opent ook Jumbo zijn eerste Belgische vestiging, in het ook al Limburgse Pelt.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden bij Albert Heijn , klik hier.