Een positieve evolutie voor de Franchising Belgium Day’s

Geplaatst door: Franchising Belgium

De vierde editie van de Franchising Belgium Day in Ekeren op 28 februari was zeer succelvol voor de aanwezige franchiseformules en werd bezocht door zo’n 300 bezoekers die geïnteresseerd waren in de Belgische franchisewereld, waarvan 69% kandidaat franchisenemers.

Bezoekers uit alle regio’s
Terwijl het overgrote deel van de bezoekers afkomstig was uit de provincie Antwerpen (34,3%) en de andere provincies van Vlaanderen (10,5% uit Vlaams-Brabant, 11,8% uit Oost-Vlaanderen, 6,8% uit Limburg, 4,6% uit West-Vlaanderen), was er ook 12% uit Brussel, 6,1% uit Waals-Brabant, 5,7% uit Henegouwen, 3,9% uit Luik en 1,3% uit Namen. Ook enkele Luxemburgse bezoekers (0,66%) en bezoekers uit andere landen (2,4%) bezochten deze editie. Deze verdeling toont duidelijk de interesse voor de franchisewereld in alle regio’s van het land.

De overgrote meerderheid van de bezoekers kwam op de hoogte van dit evenement via de sociale media (Facebook en Linkedln) en de nieuwsbrief van Franchisingbelgium.be. Hierbij mogen we ook vermelden dat het aantal bezoekers op de website van Franchisingbelgium het afgelopen jaar is verdubbeld.  Franchising Belgium Days heeft in belangrijke mate bijgedragen tot deze groei, waardoor de tweetalige nieuwsbrief van franchisingbelgium de belangrijkste bron is van specifieke informatie over franchising in België.

Op de agenda voor de volgende editie van Franchising Belgium Day!
De volgende Franchising Belgium Day zal plaatsvinden in Luik in het zakencentrum BluePoint op donderdag 10 oktober 2019. Klik hier om u in te schrijven voor dit evenement en reserveer nu uw stand.