Een nieuwe inrichting voor alle Quick-restaurants: Quick Louise bijt spits af

Geplaatst door: Franchising Belgium

Quick kiest voor een frisse communicatiestijl met onder meer een nieuw logo en een nieuweslogan, op het terrein aangevuld met een moderne en gastvrije inrichting van de restaurants. Quick Louise in Sint-Gillis bijt in België de spits af.

Een nieuwe inrichting voor de Groep
Om de nieuwe communicatiestijl helemaal tot haar recht te laten komen, moet Quick zijn nieuweidentiteit voelbaar maken tot in de essentie van de klantervaring, en dat zijn de restaurants. Meteen nieuwe inrichting onder de naam “Bon Voisin” wil Quick een plek creëren die de waarden vangezelligheid en nabijheid overbrengt, zodat de klanten oprecht ‘mooie momenten’ kunnen belevenin de restaurants. Een uitnodigende plek die warmte uitstraalt, zodat mensen naar Quick komenom plezier te beleven, en met de glimlach weer naar huis gaan.

De klant kan rekenen op sfeer, comfort, een goede ontvangst… kortom, een aangename ervaring. Het moderne ontwerp wordt uitgevoerd in materialen van betere kwaliteit. Dit toont de wil van hetmerk om meer waarde te bieden.
De muren worden versierd met personages die even gevarieerd zijn als de klanten van Quick. De bekleding van de binnen- en buitenmuren spreekt de klanten aan met een vleugje humor. Het geheel weerspiegelt het leuke, ontspannen imago dat het merk wil creëren in de kleuren rood, wit en grijs.

De nieuwe inrichting “Bon Voisin” – naar een ontwerp van het Franse bureau Archange – geldt voor alle renovatie- en nieuwbouwrestaurants van de Groep. Quick rekent zes jaar voor de herinrichting van de volledige restaurantportefeuille.

Quick Louise in de spotlights
Quick Louise wordt als eerste Belgische restaurant gerenoveerd volgens de nieuwe inrichting, die systematisch zal worden geïmplementeerd vanaf het tweede trimester van 2015. Het restaurant biedt momenteel 181 zitplaatsen, en bij mooi weer kunnen de klanten terecht op een terras met 60 plaatsen. 

Deze Belgische primeur vormt meteen ook een ideale gelegenheid om de succesvolle carrière van Fabrice Pierquin bij Quick in de kijker te zetten. Hij begon zijn loopbaan in 1994 als student. Acht jaar later werkte hij zich via de functies Crew, Crew Leader, Assistant Manager en First Assistant Manager op tot Manager van Quick Louise. Vervolgens zette hij zijn carrière voort op de hoofdzetel van Quick Belux, waar hij opeenvolgend de functies van District Manager en Franchise Consultant bekleedde. In 2013 werd hij ten slotte zelf franchisenemer van Quick Louise