Een nieuwe franchisewinkel voor La Compagnie des Petits in Marche

Geplaatst door: Franchising Belgium

Het Franse franchiseconcept “La Compagnie des Petits”, leider op de Franse markt van prêt-à-porter voor kinderen 0-12 jaar, opent een nieuwe franchisewinkel in op 26 augustus 2016 in Marloie, een dorp nabij Marche-en-Famenne in de provincie Luxemburg.

Dit is de 17e winkel van het concept in het Belgisch-luxembougeois netwerk.
Deze winkel van 85 m² verkoopruimte is onder leiding van mevrouw Tordy Adrienne.

Het netwerk van La Compagnie des Petits, opgericht in Frankrijk in 1991 en ontplooid in franchising in 1994, heeft ??in Europa bijna 130 winkels in negen landen (Frankrijk, België, China, Spanje, Luxemburg, Rusland, Cote D Ivoire en Zwitserland).

Het concept nam haar intrede in ons land in 1996 in Messancy en telt vandaag 14 winkels. Ze bevinden zich meestal in het Waalse Gewest, met uitzondering van twee winkels in de Brusselse regio. Het Groothertogdom Luxemburg heeft eveneens drie winkels.

Dominique Servais, master franchisenemer, verantwoordelijke voor de uitbreiding van het concept in België en Luxemburg, kondigt ook de opening van een nieuwe winkel aan in het nieuwe shoppingcentrum Bruxsel Docks (Brussel), langs het kanaal bij Pont van Praet, die zal worden ingehuldigd 20 oktober 2016.

Wenst u meer informatie over deze formule, klik hier of op het logo bij de formules die aanwerven op de homepage van onze website.