Een nieuwe franchisewinkel voor Ixina in Sint-Truiden

Geplaatst door: Franchising Belgium

Eind 2015 heeft de specialist van op maat gemaakte inbouwkeukens een franchisewinkel in St Truiden geopend. Ivar Sleuwaegen wordt voor de tweede keer franchisenemer van het Belgische merk.

Met deze nieuwe franchisewinkel een 600m² oppervlakte, hoopt de franchisenemer zo succesvol te zijn als met zijn eerste verkooppunt in franchise in Leuven. “In Leuven openden we de deuren begin oktober en vanaf de eerste dag hadden we al veel volk. In St Truiden, begint het langzamer, maar dit is logisch want dit is een ander gebied. Je moet wat publiciteit hebben en het neemt wat tijd voordat de mensen de winkel leren kennen, “zegt franchisenemer, Mr. Sleuwaegen. In dit nieuwe avontuur, heeft de franchisenemer besloten om zich te assocoeren met Sanju Baetens eveneens franchisenemer van een Ixina winkel in Bekkevoort. Dit nieuwe verkooppunt werfde 3 verkopers aan en stelt meer dan 20 functionele keukens ten toon als demonstratie voor de klanten.

Een vertrouwensrelatie met zijn franchisegever

Mr. Sleuwaegen kent het Belgische bedrijf heel goed. Twee jaar geleden, vóór de opening van zijn eerste franchiseverkooppunt , werkte hij sinds acht jaar als sales manager in een winkel van Ixina. Hij kent het franchisesysteem zeer goed .

“Ik ben franchisenemer van een netwerk dat zeer goed georganiseerd is, met o.a. zeer goede inkoopprijzen enz. Dus ik kan echt vertrouwen hebben in mijn franchisegever die mij toelaat als franchisenemer om mijn verkooppunt te organiseren. De franchisegever houdt zich bezig met de leveranciers. Ik kan mij echt concentreren op mijn winkel en mijn medewerkers.”