Een nieuwe franchisewinkel Express opent zijn deuren in Vorst

Geplaatst door: Franchising Belgium

Met de opening van deze nieuwe franchisewinkel aan de Wielemans Ceuppenslaan in Vorst gaat Carrefour verder met de expansie van haar buurtwinkels. De nieuwe franchisenemer, die deze winkel uitbaat, is de heer Javid Karami.

Zoals alle Carrefour Express-franchisewinkels stemt deze nieuwe winkel zijn aanbod perfect af op de verwachtingen van de klanten.

Franchisewinkel Carrefour Express

De naam Carrefour Express zegt het al. In deze stadswinkel is alles in het werk gesteld opdat de klant zijn boodschappen gemakkelijk, snel en in een aangename en ruime (104 m²) omgeving kan doen.
De winkel is uitgerust met 1 kassa. Alle klassieke betaalmiddelen worden aanvaard, net als contactloos betalen en Android Pay.

Maximale beschikbaarheid

De grote flexibiliteit is een van de sterke punten van de franchisewinkels Carrefour Express: het gaat eerst en vooral om een stadswinkel met erg ruime openingsuren. Hier past Carrefour Express zich ook aan de vraag van de klant aan. Zo kunnen de klanten op Carrefour Express rekenen in de week, ’s avonds en op zondag.

Naast zijn brede assortiment (voeding en niet-voeding) en goede bereikbaarheid (met tram en bus) zijn de ruime openingsuren dus een extra troef van deze winkel.

Voor meer informatie over het franchiseconcept Carrefour Express, klik hier.