Een nieuwe franchiserestaurant Burger King® in het historische hartje van Brussel

Geplaatst door: Franchising Belgium

Burger King heeft net zijn 61e restaurant in België (5e in de hoofdstad) geopend in het hartje van Brussel. De keuze voor de Rue du Marché aux Herbes is niet onbelangrijk. Het centrum van Brussel is een zeer toeristische zone waar een internationaal en bekend merk als Burger King zijn publiek zal kunnen vinden en zelfs meer zal kunnen aantrekken.

De nieuwe Burger King, met zijn prachtig gerenoveerde gevel, opende woensdag 29 november zijn deuren. Het heeft 119 zitplaatsen op 4 verdiepingen en nog eens 52 op het terras.

Een franchisenemer met Burger Brands België DNA

Het wordt ook de derde Burger King® die in Brussel wordt geopend onder leiding van franchisenemer Carl Goris, na die op het Brouckèreplein in juli 2019 en in het Westland Shopping Centre in december 2020.

Voor het project zijn ongeveer vijftig medewerkers aangenomen.

Franchisé Burger King

Carl Goris is geen onbekende in de wereld van fastfood, want deze industrieel ingenieur van opleiding leidde ook meer dan negen jaar het Quick restaurant, gelegen op slechts een paar honderd meter van de Burger King® op de Anspachlaan. Hij werkte ook 9 jaar in het Quick-coördinatiecentrum van 1994 tot 2003 als hoofd van Quality Assurance Belux en Packaging Manager.

Burger King

Op de Burger King® Convention 2023 won Carl twee Awards Burger King 2022 voor zijn franchise restaurant Burger King De Brouckère: “Best Franchised Restaurant 2022” en “Best Guest Experience”.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden bij Burger King, klik hier.