Een nieuwe franchisenemer van G-star raw opent zijn deuren in Antwerpen.

Geplaatst door: Franchising Belgium

Het Nederlandse jeansmerk G-star zet zijn ontwikkeling in België voort met de opening van een nieuwe franchisewinkel in Antwerpen. Deze winkel bezit een oppervlakte van 530 m² op twee verdiepingen.

Het merk dat sinds in 1989 gelanceerd werd, heeft met de winkel in Antwerpen zijn grootste in België geopend en de tweede grootste in Europa na die van Cologne (850 m² op 3 verdiepingen).

De franchisenemer, Deluxe Denim, bezit ook nog twee andere winkels in Gent waaronder één exclusief voor vrouwen, G-star Women. De positionering van het merk bevindt zich in de midden-upper class en telt vandaag de dag een netwerk van 12 franchisenemers in Belgie en alom 200 multimerkenwinkels waar hun kledij verkocht worden.


G-Star bezit hiernaast ook nog eens een netwerk van 28 fabrieken verdeeld over 6 landen: Marokko, Portugal, India, Bangladesh, China en Vietnam. In deze fabrieken hebben ze 32.145 werknemers die instaan voor de fabricatie en de productie van de kledij.

Bij onze zuiderburen in Frankrijk heeft het merk ook 2 nieuwe winkelpunten geopend in de franchise. Hier tellen ze 53 franchisenemers en meer dan 500 verkooppunten in multimerkenwinkels en andere grote filialen.