Een nieuwe Franchisenemer McDonald’s geïnstalleerd te Genk

Geplaatst door: Franchising Belgium

Half september opende McDonald’s Belgium zijn 78ste franchiserestaurant in Genk (Hasseltweg 47), het 7de grootste franchiserestaurant van McDonald’s in de provincie Limburg. Het interieur is gemaakt van een combinatie van natuurlijk hout en steen, met designmeubels met Eames stoelen, barkrukken van architect Jean Prouvé en een grote Chesterfield rode leunstoel.

Bij de ingang zijn er 4 terminals, gratis Wi-Fi en een speelplek voor kinderen, evenals een digitale projector met interactieve spelletjes.

De eerste Limburgse McDonald’s met tafelservice

Het franchiserestaurant McDonald’s in Genk is de eerste in de Limburg met tafelservice, met bestellingen die aan de terminals of aan de kassa worden opgenomen.

Een ervaren multi-franchisenemer aan het roer

De McDonald’s Genk staat onder leiding van franchisegever Jan Haenen, multifranchisé van de franchiseketen met vijf andere restaurants in de regio en meer dan 320 medewerkers.

Al de 78 restaurants van McDonald’s in België worden beheerd door in het totaal 24 franchisenemers en stellen bijna 4000 mensen te werk, waarvan 55 jonger dan 25 jaar.