Een nieuwe franchisegarage Midas opent in Aalst

Geplaatst door: Franchising Belgium

De franchiseformule Midas, specialist in onderhoud en herstelling van motorvoertuigen, opgericht in 1956 in de Verenigde Staten, ontwikkelt in 1975 in Europa, meer bepaald in België, opende op 5 november laatstleden een nieuwe franchisegarage in Aalst.

Een multi-franchisenemer aan het roer

Deze nieuwe garage, met een oppervlakte van bijna 1.000 m² en 8 bruggen, staat onder leiding van franchisenemer Karl Joos, bijgestaan door een team van vier medewerkers.

Dit is de tweede garage van de franchisenemer die al een andere Midas-franchisegarage in Dendermonde beheert.

De franchiseformule Midas

De franchiseformule is momenteel aanwezig op 5 continenten met bijna 2.800 centra, waarvan 672 in Europa. In 2004 trede Midas toe tot de Franse groep Norauto, de Europese marktleider in deze sector, die ook de franchiseformule Auto 5 omvat. In 2010 veranderde Norauto van identiteit en werd Mobivia Group.

Het franchisenetwerk Midas in België

Het Midas-franchisenetwerk in België omvat nu in totaal 41 garages, waarvan 33 uitgebaat via franchise en 8 als filialen.

Midas, lid van de Belgische Franchise Federatie

De franchiseformule Midas is reeds vanaf het begin lid van de Belgische Franchise Federatie, respecteert zodanig de Deontologische Europese Erecode en streeft naar een evenwichtige en win-win relatie tussen franchisegever en franchisenemer.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden bij Midas, klik hier.