Een nieuwe franchise winkel van Albert Heijn opende in Gierle

Geplaatst door: Franchising Belgium

In een gespannen klimaat opende de derde franchise winkel van de familie groep Peeters-Govers vorige week in Gierle (Kloosterstraat 36).
 
Deze winkel is de zeventiende van het de formule in de provincie Antwerpen en de tiende franchise winkel van Albert Heijn in België.
 
Een gespannen sfeer in het kader van de fusie tussen Delhaize en Ahold nadat de Belgische mededingingsautoriteit heeft geoordeeld dat de twee formules afzonderlijke winkels zullen hebben in België.
 
Albert Heijn opende daarom de franchisewinkel in Gierle in alle bescheidenheid en zonder de gewoonlijke openingsceremonie.
 
Deze franchisewinkel is de derde supermarkt van Alberty Heijn voor de Peeters-Govers groep.
 
De eerste twee franchisewinkels van de Peeters-Govers groep openden vorig jaar, respectievelijk op 13 november in Oud-Turnhout in de Antwerpse Kempen en op 25 november in Antwerpen in Offerandestraat.
 
De Peeters-Govers Groep tekende in 2015 een overeenkomst met Albert Heijn, om met zes van hun supermarkten in zee te gaan met de franchiseformule van de Nederlandse distributeur, en werd zo de grootste franchisenemer van Albert Heijn in België.