Een nieuwe franchise winkel Mobalpa in Sint-Stevens-Woluwe

Geplaatst door: Franchising Belgium

De Franse formule Mobalpa van de groep Fournier, fabrikant van  keukens, badkamers  en opberginginrichtingen, opent 18 februari 2016 een nieuwefranchise winkel in Sint-Stevens-Woluwe (Causeway Leuven 49c).

 
Met deze nieuwe showroom, versterkt de formule Mobalpa  haar aanwezigheid in de regio, waar het tot nu toe slechts twee winkels had, in Ganshoren en Ukkel. Nicolas Dulait is de franchisenemer van Mobalpa.
 
Franchising-Belgium.be ontmoette de nieuwe franchisenemer Nicolas Dulait in zijn winkel van 300 m².
 
Franchisenemer Dulait Nicolas heeft een ruime ervaring in de bouw, renovatie en decoratie. Hij is ook sinds vijftien jaar de eigenaar van het familiebedrijf Lingand Workshops.

Zijn keuze voor het merk Mobalpa werd gemaakt na een uitgebreid marktonderzoek die de voor – en de nadelen tegen elkaar hebben afgewogen.
 
De combinatie van deze twee complementaire bedrijf zal een unieke service zijn voor alle projecten bij klanten.
 
De gloednieuwe franchisewinkel, die officieel geopend zal worden op 18 februari stelt vijf keukens, een badkamer, een bijkeuken / wasruimte, een kleedkamer, een opslagruimte van 21 m² met inbegrip van alle stalen voor gevels, werkbladen en handvatten modellen ten toon.
 
Er is ook een appartement van 42 vierkante meter die het mogelijk maakt de klant om zijn toekomst interieur voor te  stellen met de verschillende scala van producten die worden aangeboden door het merk.
Wenst u meer informatie over deze formule, klik hier of op het logo in de carrousel “ Deze formules zoeken kandidaten om uit te breiden “ op de homepage