Een nieuwe datum en nieuwe website voor Franchising Belgium Day!

Geplaatst door: Franchising Belgium

Volgende editie van Franchising Belgium Day

Oorspronkelijk ging de volgende editie van het evenement “Franchising Belgium Day” door in oktober 2020. Helaas hebben we deze datum moeten wijzigen omdat de internationale franchise beurs in Parijs (Franchise Expo) omwille van de sanitaire crisis covid-19 verplaatst werd naar begin oktober.

De najaarseditie van Franchising Belgium Day zal dus dit jaar doorgaan op 10 november in het Hôtel de la Post op de site van Tour&Taxis te Brussel. Hiermee wordt deze dan meteen ook een nationale editie die zich richt naar de 3 gewesten, Brussel, Vlaanderen en Wallonië.

Exporteer uw franchiseconcept naar België.

Om de buitenlandse franchiseformules te verwelkomen en goed te informeren over de Belgische markt wordt er de dag voordien een speciaal seminarie georganiseerd met als thema: Exporteer uw franchiseconcept naar België.

Exposanten

De deelnemende concepten manifesteren zich al talrijk en u kan de ingeschreven exposanten reeds terugvinden op de nieuwe website van Franchising Belgium Day.

De nieuwe website

De nieuwe website geeft een mooi overzicht van de vorige edities, de mogelijkheden om deel te nemen als exposant en een uitgebreid beeld van wat de bezoekers mogen verwachten. Wij hopen u dus talrijk te mogen verwelkomen op onze Nationale editie van Franchising Belgium Day!