Een nieuwe CEO voor Lunchgarden

Geplaatst door: Franchising Belgium

Op 25 mei heeft de raad van bestuur van Lunch Garden Holding NV mevrouw Ann Biebuyck benoemd als nieuwe CEO van Lunch Garden. Mevrouw Biebuyck vervangt mevrouw Van Overstraeten met onmiddellijke ingang.  

Ann kent en begrijpt Lunch Garden door en door. Ze heeft van 2010 tot 2017 gewerkt als aankoopdirecteur bij Lunch Garden. Ann werkte hiervoor bij Umami Catering, waar ze de functie bekleedde van General Manager. Ze heeft een diploma in Human Resources management en ruime commerciële ervaring. 

Ann haar prioriteit als nieuwe CEO is om met iedereen op een transparante wijze samen te werken aan de veilige en succesvolle heropening van het franchisenetwerk Lunch Garden restaurants in heel België. In deze uitdagende tijden, zijn Ann en het hele managementteam vastbesloten om samen met elk lid van de Lunch Garden-familie te werken aan een succesvolle toekomst voor het merk Lunch Garden, de franchisenemers en de medewerkers.   

Zodra de restaurants terug open zijn en het bedrijf over een solide basis beschikt aangepast aan deze nieuwe omgeving, is het de ambitie van Ann om verder te bouwen aan de succesvolle modernisering van restaurants en innovatieve manieren te vinden om met klanten in contact te komen. Klantengedrag verandert en we moeten hierop inspelen door ons aanbod duurzamer en aantrekkelijker te maken voor nieuwe klanten.

Een videoboodschap van Ann zal vanaf 26 mei ’s middags op het intranet van Lunchgarden beschikbaar zijn voor alle medewerkers.

Voor meer informatie over het concept Lunch Garden, klik hier.