Een nieuwe Carrefour Market opent haar deuren in Zeveneken

Geplaatst door: Franchising Belgium

Een nieuw tijdperk breekt aan voor de inwoners van Zeveneken met de opening van de gloednieuwe Carrefour Market. Onder leiding van franchisepartner Jeroen Lagaert herleeft deze vestiging, voorheen een Smatch, en brengt opnieuw leven in het hart van de lokale gemeenschap.

Nieuw, praktisch en modern

De winkel is volledig gerenoveerd, met een nieuwe vloer, nieuw plafond, moderne verlichting en een nieuwe CO2-installatie. 

Met een oppervlakte van 616 m2 is deze Carrefour Market ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel de lokale als passerende klanten.

De Carrefour market biedt een breed scala aan producten, namelijk een uitgebreid assortiment aan verse, biologische, kwalitatieve en seizoensgebonden producten. De slagerij blijft beschikbaar en de klanten vinden ook versgebakken brood, alles wat ze nodig hebben voor hun lunch, inclusief ter plaatse bereide broodjes.

Bovendien biedt de winkel een verscheidenheid aan diensten om het dagelijks leven te vergemakkelijken. Denk maar parkeergelegenheid, het aanbod van ToGoodToGo, cadeaubonnen, een selectie van verse bloemen, en inzamelpunten voor gebruikte olie en batterijen.

Het team van de Carrefour Market Zeveneken staat klaar om alle klanten een kwalitatieve winkelervaring te bieden.

Winkelgemak

Franchisenemer Jeroen Lagaert is tevreden: “Ik vond het vooral belangrijk om hier een open versmarkt te creëren met lage meubels, zodat alles overzichtelijk blijft. We bieden klanten hier veel winkelgemak, ‘easy shopping’ noemen we dat.” Voor de ondernemer is dit de tweede winkel: in Moerbeke verhuist zijn ‘oranje’ Carrefour Express binnenkort naar een nieuw en groter pand om er als Carrefour Market te heropenen.

Overigens opende Carrefour afgelopen woensdag drie nieuwe winkels op één dag. Er opende ook een Market in Courcelles, in een pand waar voordien een Leader Price was gevestigd. Deze winkel wordt uitgebaat door ondernemers Arnaud Zimmer en Julien Murari. Antwerpen kreeg er op de Mechelsesteenweg een gloednieuwe Carrefour Express bij, een tweede voor franchisenemer Kris Van Looveren.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden van Carrefour Market klik hier.