Een nieuwe Carrefour Express in Ukkel : Montjoielaan

Geplaatst door: Franchising Belgium

Montjoie is de 4de Express die door Carrefour Belgium dit jaar in Ukkel wordt geopend, na de inhuldigingen van de franchisewinkels Sint-Jobplein, Coghenlaan en Xavier de Buestraat.

Zoals alle Carrefour Express-franchisewinkels stemt deze nieuwe winkel, aan de Montjoielaan 8-12 in Ukkel, zijn aanbod perfect af op de verwachtingen van de bewoners uit deze residentiële buurt in het zuiden van Brussel. Klanten hebben een grote keuze tussen het Carrefourmerk en de nationale merken.

Carrefour Express

De naam Carrefour Express zegt het al. In deze franchisewinkel is alles in het werk gesteld opdat de klant zijn boodschappen gemakkelijk, snel en in een aangename omgeving kan doen. Express Montjoie, die doorfranchisenemer Jérôme BAYET wordt uitgebaat.

De winkel heeft een winkeloppervlakte van 120m². Klanten kunnen er dankzij de 2 kassa’s snel en vlot betalen.

Maximale beschikbaarheid

De grote flexibiliteit is een van de sterke punten van Carrefour Express: het gaat eerst en vooral om franchisewinkels met erg ruime openingsuren. Hier past Carrefour Express zich ook aan de vraag van de klant aan. Zo kunnen de klanten op Carrefour Express in de week, ’s avonds en op zondag rekenen. Dit voor een last minute aankoop, wanneer ze een onvoorzien etentje improviseren, bloemen of een geschenkje willen geven…

Wenst u meer informatie over de franchise formule Express, klik dan hier.