Een nieuwe Carrefour Express Franchisewinkel in Ronse

Geplaatst door: Franchising Belgium

Vandaag 14 november opent een nieuwe franchisewinkel aan de Oscar Delghuststraat in Ronse.

Zoals alle Carrefour Express-winkels stemt deze nieuwe franchisewinkel, die vandaag zijn deuren opent zijn aanbod perfect af op de verwachtingen van de klanten.Brede waaier aan diensten voor elke dag

In deze stadswinkel gelegen in een residentiële wijk kan de klant zijn boodschappen gemakkelijk, snel en in een aangename en ruime (216 m²) omgeving doen. Carrefour Express Oscar Delghust biedt talrijke diensten aan en de verschillende acties van het “Act For Food”-programma worden hoog in het vaandel gedragen dankzij een aanbod aan bioproducten en gluten- en lactosevrije producten. Zo helpt Carrefour de klant een gezondere keuze te maken voor zijn dagelijkse aankopen.

Er werd ook rekening gehouden met het milieuaspect door het gebruik van koelkasten met dubbele beglazing die energiezuinig werken.

De franchisewinkel wordt gerund door franchisenemer mevrouw Veroniek Van De Velde.

De opening van deze buurtwinkel in Ronze maakt deel uit van een reeks openingen. Tot het einde van het jaar opent Carrefour gemiddeld 1 Carrefour Express franchisewinkel per week.

Over Carrefour België:

Carrefour bekleedt een unieke positie in België dankzij haar uiteenlopende winkelformats, met onder andere ongeveer 300 Carrefour Express franchisewinkels.

Wenst u meer informatie over het opstarten van een franchisewinkel Carrefour Express, klik dan hier.