Een nieuw verkooppunt van Schmidt opende in Brussel, Louisalaan

Geplaatst door: Franchising Belgium

De Franse formule Schmidt keukens opende op 20 mei 2016 haar eerste winkel in de prestigieuze Louizalaan.

De locatie bij uitstek voor de formule van de Schmidt Groep en hun tweede winkel in het Brusselse gewest na die op de Alsembergsteenweg te Ukkel.
De winkel heeft een oppervlakte van 200m² en staat onder leiding van Marc Wargé die een team van 5 verkoopsters en verkopers en een assistente bestuurt.

Marc Wargé, Brusselaar, boekhouder-fiscalist van opleiding, beoefende meerdere beroepen vooraleer concessiehouder van de formule te worden; zoals het geval is van vele concessiehouders van Schmidt voor zij het netwerk vervoegen.
Het was tijdens een bezoek aan het salon van franchising te Brussel vorig jaar, dat Marc Wargé verleid werd door de wereld van franchising. Na het onderzoeken van drie formules, viel zijn uiteindelijke keuze op Schmidt.
Na een opleiding van drie maanden die hem van de zetel van de onderneming in de Elzas tot in een verkooppunt van de formule leidde, staat hij nu aan het hoofd van de winkel in Elsene.

De klantenzone van de winkel verspreid zich over de gemeenten Elsene, Etterbeek en Sint-Gillis.
De drie laatste winkels van Schmidt die in 2015 geopend werden te Boncelles, Waver en Waterloo tonen uitstekende verkoopsresultaten, ver boven de drempelwaarden en dat tot het grote genoegen van de concessiehouders van de keten.

De Groep Schmidt heeft twee formules, Schmidt (1ste Europese merk) en Cuisinella, nr. 1 en 2 in Frankrijk. Ze sloten het jaar 2015 af met een zakencijfer van 436 miljoen euro en een groei van 8%.

Wenst u meer te weten te komen over deze formule, klik dan hier of op hun logo bij “deze formules werven aan” op de homepage van onze website.