Een nieuw product bij het franchisenetwerk van McDo!

Geplaatst door: Franchising Belgium

Het gamma Maestro van het franchisenetwerk McDonald’s breidt uit en verwelkomt een nieuwe burger met heerlijke lentesmaken: de Wacko Guaco! Een perfecte mix van verrassende ingrediënten en texturen, die alle liefhebbers van kip en guacamole – en eigenlijk iedereen die van originele smaken houdt – zal kunnen overtuigen.

Vanaf vandaag lanceert het franchisenetwerk McDonald’s in al zijn restaurants in België de Wacko Guaco, een recept dat gebaseerd is op de heerlijke combinatie van kip en guacamole.

De WackoGuaco, dat is een zacht broodje van tarwe en rogge met daartussen een zachte, sappige en krokante kipfilet, een sneetje Cheddar, verse sla, gefrituurde ajuintjes, een Pico De Gallo-mix (tomatensalsa), rode ajuinringen en guacamole. Als finishing touch krijg je er een schijfje limoen bij, zodat je er zelf nog wat vers limoensap aan kan toevoegen.

Een feest voor de smaakpapillen

Deze nieuweling in het Maestro gamma van het franchisenetwerk McDonald’s is een echte sensatie voor de smaakpapillen. Je neemt een hap en de knapperige burger smelt in je mond, zacht én krokant dus! Je proeft de lekker warme kip die perfect past bij het contrast van de frisse groentjes en de guacamole. Een explosie van verschillende smaken, die perfect samengaan.

Het Maestro gamma bestaat uit een selectie burgers met dat tikkeltje meer. Een gamma dat de deur openzet voor verrassende smaken en ingrediënten. Net zoals de andere Maestro burgers, gaat de Wacko Guaco in een papieren zakje en wordt hij zo in zijn doosje geserveerd.

Ter gelegenheid van de lancering van deze nieuwe burger, stelt McDo ook de Wacko Fries voor: een heerlijke nieuwe soort frietjes met pikante kruiden, gesmolten kaassaus en jalapen?os (pepers).