Een nieuw Deense franchiseconcept in België: Amazing Jewelry

Geplaatst door: Franchising Belgium

Het nieuw Deense franchiseconcept Amazing Jewelry zou in 2017 haar intrede doen in België. De eerste franchisewinkels van dit franchiseconcept van sieraden tegen betaalbare prijzen, zullen naar verwachting open in Antwerpen en Brussel in de eerste helft van volgend jaar.

De winkels zijn trendy ingericht met een DJ en modeshows en richten zich naar een jonger publiek.

Amazing story , Amazing franchise !

Het franchiseconcept Amazy Jewelry is zeer recent. De oprichter, de Deense Jesper Nielsen Laustrup lanceerde het Amazing Jewelery franchiseconcept in februari 2016 in Kopenhagen.

De ervaring van Jesper Nielsen Laustrup draagt bij om het potentieel van dit franchiseconcept beter te begrijpen.

In 2004 was hij verantwoordelijk voor de distributie van de Deense Pandora sieraden voor Duitsland en de oprichter van Pandora Centraal-West-Europa, die hij verliet in 2011 tot Endless Jewelry lanceren. Dit merk kent een ongelooflijke start met de opening van 800 verkooppunten de eerste 7 maanden van de lancering. In 2014 had het bedrijf meer dan 3.500 winkels in 31 landen op 5 continenten.

In februari 2016 besloot hij een nieuw franchiseconcept Amazy Jewelry te lanceren, sieraden in een prijsklasse tussen € 10 en € 100.

De eerste franchise-winkels openden deze zomer in Denemarken en vervolgens in Noorwegen, Zweden en Duitsland. Afwachten hoeveel franchisewinkels er in de eerste helft van 2017 in ons land zullen geopend worden.