Een nieuw Burger King-franchiserestaurant opent zijn deuren in Elsene

Geplaatst door: Franchising Belgium

Het tweede Brusselse restaurant van de franchiseketen Burger King opent vandaag (25 september 2018) zijn deuren in Elsene.

Deze gloednieuwe Burger King is de eerste in het centrum van Brussel en de 19e van de franchiseformule in België. Met een oppervlakte van 784 m² biedt het 250 zitplaatsen.

In een moderne “20/20 Prime”-omgeving, zoals in alle andere Belgische restaurants van Burger King, is het uitgerust met 4 dubbele digitale terminals om bestellingen te plaatsen en 3 Coca-Cola freestyle machines met 100 mogelijke combinaties van de frisdranken van het merk.

Dit Burger King restaurant vertegenwoordigt een investering van € 1.450.000.

Een ervaren multifranchisenemer van verschillende franchiseformules

Rachid Azaoum, de franchisenemer die verantwoordelijk is voor dit restaurant, leidt een team van 80 mensen, waaronder 50 medewerkers en 30 studenten.

Rachid is verre van een beginner in de wereld van de franchising en nog minder in de wereld van de fastfood omdat hij al meer dan 24 jaar samenwerkt met de franchiseformule Quick, waarvan 14 jaar als franchisenemer met 5 franchiserestaurants.

Daarnaast is Rachid ook al ongeveer tien jaar franchisenemer van de doe-het-zelf-franchiseformule Brico City.

Het restaurant Burger King in Elsene is dus zeker in goede handen en heeft een mooie toekomst voor zich in deze levendige en commerciële buurt van de Naamsepoort.