Een mooi jaar voor bakkerijketen Paul

Geplaatst door: Franchising Belgium

Top Brands, de Belgische master-franchisenemer van de Franse franchiseformule bakkerij Paul, was aanwezig op de laatste beurs Franchising & Partnership te Brussel met een stand waar hun franchiseformule Pizza Hut te vinden was.

Top Brands is ook de master-franchisenemer voor België en Frankrijk van het franchiseconcept Wasbar dat zij enkele maanden geleden hebben overgekocht.

Franchisewinkels in handen van de master-franchisenemer

De formule Paul heeft zijn eerste Belgische franchisewinkel geopend in Brussel in 2007. Momenteel hebben ze 13 winkels, waaronder 4 winkels Petit Paul, een concept ontwikkeld in samenwerking met de MIVB voor de Brusselse metrostations en aangepast aan de behoeften van reizigers.

De verkooppunten van de bakkerijketen Paul bevinden zich allemaal in de Brusselse regio, met uitzondering van een winkel in Kortrijk in de Shopping Kuurne-Ring Noord.

Tien nieuwe projecten in 2016

Volgens Daan Mills, directeur franchise, van deze keten, zullen dit jaar nog tien nieuwe winkels geopend worden, waaronder twee Petit Paul- verkooppunten in de Brusselse metrostations.
Voor deze zomer, zijn er nieuwe Paul winkels gepland in Brussel (Rue de Luxembourg), Gent (Vrijdagmarkt) en Louvain-la-Neuve en na de zomer, zal er een winkel in de Docks Bruxsel winkelcentrum openen en een andere in Charleroi in het winkelcentrum Rive Gauche.

De bakkerijketen Paul viert dit jaar haar 125-jarig bestaan en is aanwezig met ongeveer 600 verkooppunten in 36 landen in de hele wereld.