Een kijkje in de keuken van Domino’s Pizza

Geplaatst door: Franchising Belgium

Wegens onze grote groeiambitie in België is er een landelijke franchise open dag georganiseerd op zaterdag 26 september 2015 van 10.00 tot 16.00 uur op het hoofdkantoor van Domino’s Pizza in Gorinchem (Nederland). Deze open dag is georganiseerd voor potentiële Belgische en Nederlandse franchisenemers die meer willen weten over de formule.

“Tijdens de open dag willen we niet alleen de potentiële franchisenemers alle ins en outs laten zien van onze formule, maar we heten ook hun gezin van harte welkom en nodigen hen uit om een kijkje te komen nemen in onze keuken”, zegt Anneke de Groot, Franchise Recruiter bij Domino’s Pizza. “Franchisen is een ‘way of life’ en het is belangrijk dat het gezin ook achter de formule staat. Door ze uit te nodigen op ons hoofdkantoor, krijgen ze een goed beeld van hoe ons systeem werkt. Naast het openen van een traditionele bezorg- en afhaal vestiging, behoort het openen van een Domino’s slicevestiging ook tot de mogelijkheden. Geïnteresseerden kunnen hier apart informatie over krijgen tijdens deze dag”.
Gedurende de hele dag kunnen deelnemers presentaties bijwonen, spreken met franchisenemers, vragen stellen over de zakelijke mogelijkheden, zelf pizza leren maken en tevens zijn er rondleidingen om aan deel te nemen.
Wil je meer weten over franchisen bij Domino’s Pizza? Aanmelden kan tot en met vrijdag 25 september via http://pizza.dominos.be/nl/franchising/open-dag of stuur een e-mail met naam en contactgegevens naar: franchise@dominos.nl
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Maarten Schrauwers en Anneke de Groot
Franchise Recruitment Domino’s Pizza België