Een gratis webshop ter redding van de franchisenemers

Geplaatst door: Franchising Belgium

Maatregelen om het coronavirus in te dammen hebben ernstige gevolgen voor ondernemers en andere zelfstandigen. Handelaren die gedwongen zijn hun winkels te sluiten, maar die hun producten en diensten online willen blijven verkopen, kunnen echter wel een beroep doen op e-commerce. En gratis…

Het initiatief komt van de Belgische aanbieder van betaaloplossingen CCV en richt zich op zowel franchisenemers als andere zelfstandigen, die vandaag de dag voor ongekende uitdagingen staan.

Bastiaan Phlips, CCV’s e-commerce Business Development Manager, legt uit wat het doel is van de nieuwe gratis oplossing die wordt aangeboden aan handelaars in België.

“Onze klanten staan momenteel voor ongekende uitdagingen. Wij vinden het onze verantwoordelijkheid om hen te helpen hun online business draaiende te houden.

Het idee is om handelaren te voorzien van een snel operationele webshop in een kant-en-klare configuratie.

De oplossing, die gemakkelijk toegankelijk is, is gebaseerd op een basislay-out die handelaren in staat moet stellen hun online shop zo snel mogelijk te lanceren.

Een gratis “alles-in-één” e-Shop voor handelaars die getroffen zijn door de crisis

Volgens het betalingsbedrijf kan de huidige crisis als katalysator werken voor de digitalisering van veel bedrijven.

 “Het gratis platform moet handelaren in staat stellen om orders en betalingen snel, veilig en duidelijk te verwerken”, benadrukt Bastiaan Phlips.

Het e-commerce platform wordt tot 30 april gratis aangeboden aan ondernemers, al dan niet franchisenemers.

De operatoren betalen dus pas op die datum een “prijspakket”, met uitzondering van een forfaitair bedrag van € 0,39 per verwerkte transactie.

Deze periode kan worden verlengd als de maatregelen tegen het coronavirus ook door de autoriteiten worden verlengd.

Zelfstandigen die geïnteresseerd zijn in het initiatief, op voorwaarde dat hun franchisecontract het toelaat, kunnen vandaag al bij CCV terecht voor meer informatie over het nieuwe online platform.

Op het moment van schrijven hebben al meer dan honderd handelaren op dit aanbod gereageerd.

Neem contact op met CCV via het gratis nummer 0800 22 789 of neem direct contact op met Bastiaan Phlips via B.Phlips@be.ccv.eu.

Meer informatie over de actie van CCV: https://www.ccv.eu/be-fr/e-commerce/une-boutique-en-ligne-gratuite-dotee-dun-module-livraison-et-retrait/