Een gloednieuwe Carrefour Express-franchisewinkel opent op de Hoogstraat in Antwerpen

Geplaatst door: Franchising Belgium

Op dinsdag 19 mei opende een nieuwe Carrefour Express franchiseverkooppunt in de winkelstraat Hoogstraat in Antwerpen open onder leiding van franchisenemer Bunyamin Ozturk. De buurtwinkel is centraal gelegen en biedt op een oppervlakte van 180m² een volwaardig assortiment voor de bewoners, de mensen die er in de buurt werken en toeristen. Ze vinden er een breed assortiment van basisproducten, maar ook een waaier aan lokale producten en typische producten voor toeristen. Er is veel ruimte voor lekkere en gezonde maaltijdoplossingen en een reeks handige diensten.

De franchisewinkel stelt een reeks maaltijdoplossingen voor elk moment van de dag voor en klanten kunnen er terecht voor vers bereide belegde broodjes. Ze kunnen ook een gezonde salade samenstellen aan de saladbar. Hun maaltijden of een verse kop koffie kunnen ze in het gezellige Carrefour Café nuttigen. In de winkel vindt de klant basisproducten en enkele onmisbare producten op het vlak van droge voeding en drogisterij. Een BIO-assortiment en BIO-noten in bulk ronden het rijke aanbod af. Een onderscheidend punt is een selectie van lokale producten en producten voor toeristen zoals chocolade, bieren en andere Belgische lekkernijen.

De nieuwe Carrefour Express-buurtwinkel biedt een aantal diensten, zoals versgeperst sinaasappelsap, vers bereide koffie, de verkoop van iTunes- & telefoonkaarten en een keuze aan bloemen.

Aandacht voor de veiligheid van klanten en medewerkers
De veiligheid en gezondheid van medewerkers en klanten staan altijd voorop, zeker tijdens deze moeilijke tijden. Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan zijn er nu plexiglas schermen bij de kassa’s en hesjes voor de medewerkers om aandacht te vragen voor het houden van 1,5 meter afstand. Handgel staat ter beschikking. Ook mag er maximaal één klant per 15m² in de winkel aanwezig zijn.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden van Carrefour Express, klik hier.