Een gerenoveerd franchiseverkooppunt Carrefour Market opent zijn deuren in Antwerpen-Zuid

Geplaatst door: Franchising Belgium

Een gerenoveerd franchiseverkooppunt Carrefour Market opent zijn deuren in Antwerpen-Zuid

De Carrefour Market-supermarkt aan de Pacificatiestraat 2 in Antwerpen Zuid opende zijn deuren op 28 augustus 2019 na een volledige transformatie volgens het nieuwste “D3”-concept van Carrefour.

Deze 1.210 m² grote Carrefour Markt wordt geëxploiteerd door franchisenemer Pieter Colpan (37) die de transformatie van de winkel heeft uitgevoerd. Hij wordt bijgestaan door een tiental medewerkers bij de dagelijkse leiding van de winkel.

In deze supermarkt vinden klanten, naast de traditionele afdelingen van de winkel, een postkantoor, een rotisserie, ter plaatse gebakken brood en gebak, sushi, boeketten bloemen, kranten en tijdschriften, ter plaatse geperste verse jus d’orange en transport en ITunes kaarten.

Pieter is een tevreden franchisenemer omdat zijn omzet sinds de eerste dagen van opening al met 30% is gestegen.

Het Carrefour Market-netwerk in België telt momenteel 317 winkels.

Een familie van Carrefour franchisenemers…

Als deze supermarktmarkt in Antwerpen-Zuid een nieuwe uitdaging is voor Pieter,  wordt deze laatste ook een multi-franchisenemer van de Carrefour-groep omdat hij reeds een lokale Carrefour Express-winkel in Hoeilaart exploiteert.

Pieter begon zijn carrière in de voedingsindustrie voordat hij betrokken werd bij de Carrefour Express van zijn broer Pierre, franchisenemer van Express verkooppunt in  Wemmel, waar hij na zijn boekhoudstudie in dienst trad. Zijn positieve ervaring in dit verkooppunt gaf hem ook zin in zijn eigen baas te worden en dan ook franchisenemer bij Carrefour te worden. Zodoende nam hij de Express winkel van Hoeilaart over.

Meerdere familieleden baatten een Express franchiseverkooppunt uit. Zijn tweede broer Benam staat aan het hoofd van de Carrefour Express in Willebroeck en

zijn neef Mathieu, ook verleid door franchising en het concept van Carrefour Express, volgde de keten en werd franchisenemer van Express verkooppunt te Meise.

Voor meer informatie over het franchiseconcept van Carrefour Market, klik hier.