Een franchisevestiging voor Anytime Fitness in Wuustwezel is weldra een feit!

Geplaatst door: Franchising Belgium

Al een decennium lang worden er elk jaar meer dan 300 Anytime Fitness vestigingen op de wereld geopend. Binnenkort is de Kempense gemeente Wuustwezel (BE) aan de beurt.

Met 24 uur per dag toegang, 365 dagen per jaar, is Anytime Fitness er trots op haar leden clubs te bieden die compleet zijn uitgerust, met een vriendelijke en persoonlijke service, in goed onderhouden locaties. Dit spreekt de huidige consument aan. Alle franchise locaties zijn eigendom van individuele ondernemers; franchisenemers.

De ondernemers die in aanraking komen met het Anytime Fitness concept zijn meteen enthousiast. Daarin staan namelijk persoonlijke aandacht, gemak en community centraal.  Als Franchisenemer word je tevens begeleid van A tot Z. Dat ondervond ook Mirjam de Lima, die momenteel de verbouwing van haar toekomstige club in Wuustwezel afrondt. Op woensdag 4 september zal de 12e Anytime Fitness in België, en daarmee de 97ste club in de Benelux, haar deuren openen om 09.00 uur. Recentelijk heeft zij een succesvol VIP-weekend georganiseerd waar de eerste leden – nog vóór opening- de mogelijkheid kregen zich tegen een aantrekkelijke korting in te schrijven. Dat weerspiegelt reeds het succes.

Het franchisenetwerk Anytime Fitness opent later in 2019 haar 100e vestiging in de Benelux (in Nederland). Met bijna 4500 vestigingen wereldwijd biedt Anytime Fitness ondernemers een succesvolle franchiseformule met een solide basis én een goed verhaal. Bij Anytime Fitness staan aandacht, gemak, community en gezondheid voorop. Het feit dat Anytime Fitness voor veel ondernemers een interessant franchiseconcept is spreekt uit het feit dat 60% van onze franchisenemers eigenaar is van meer dan 1 club.

Voor meer informatie over het franchiseconcept van Anytime fitness, klik hier.