Een franchiserestaurant Burger King op de Grote Markt in Brugge

Geplaatst door: Franchising Belgium

 

Het Venetië van het Noorden heeft ook het voorrecht gehad om de Koning van de Whopper vanaf 2 november 2017 te zien op de Grote Markt van Brugge, op de voormalige locatie van de Quick.

Het is het eerste franchise-restaurant van Burger King in de provincie West-Vlaanderen. Beide Burger King’s in Vlaanderen (Antwerpen en Brugge) en die van Oudergem (Brussel) zijn alle drie geïnstalleerd in de oude Quick restaurant locaties, terwijl de Waalse Burger King franchiserestaurants in Charleroi, Namen en Luik van hun kant werden ingehuldigd in een nieuw pand.

Het franchise-restaurant Burger King in Brugge heeft een oppervlakte van 410 m² op twee niveaus en heeft een capaciteit van 149 zitplaatsen. Hij staat onder leiding van franchisenemer Fabian Scheys, bijgestaan ??door een team van 80 gemotiveerde medewerkers.

In het “20/20 Prime” interrieur, identiek aan die van andere Belgische Burger King’s, vindt men  8 bestelterminals, 3 Coca-Cola machines met meer dan 100 combinaties van frisdranken, een Belgische exclusiviteit voor Burger King.