Een franchisenemer van Delhaize Fresh Atelier krijgt als eerste de nieuwe Yeswecan-applicatie

Geplaatst door: Franchising Belgium

Delhaize lanceert haar nieuwe betaalapplicatie voor kleine aankopen in de Delhaize Fresh Atelier franchises: YesWeScan. Het is geen toeval dat Delhaize deze nieuwe toepassing lanceert in de Delhaize Fresh ateliers, waar het gemak en de snelheid van de aankoop centraal staan in de klantenervaring.

De Fresh Atelier, gelegen in het hartje van Brussel, onder leiding van franchisenemer Mathieu Doumier, zal vanaf 3 april 2019 als eerste deze snelle en efficiënte betaalmethode aanbieden. YesWeScan zal dan in de loop van het jaar worden geïntroduceerd in andere franchisewinkels van Fresh Atelier.

Het is een feit: het gedrag van de consument heeft de laatste jaren een ware metamorfose ondergaan. Gemak, flexibiliteit, gezondheid, digitalisering, winkelbeleving en mobiliteit zijn de belangrijkste sleutelwoorden van deze revolutie. Denk maar aan de groeiende vraag naar gezonde en snelle lunches, onderweg of online bestellingen van voedsel en maaltijden die al via verschillende diensten worden gemaakt. Daarom wil Delhaize zich letterlijk aan de kant van het echte leven van haar klanten plaatsen.

De YesWeScan applicatie
Vanaf 3 april kan de klant met zijn smartphone winkelen dankzij de YesWeScan applicatie in het Delhaize Fresh Atelier Ravenstein. Later dit jaar zal de applicatie ook in andere nieuwe Delhaize Fresh Atelier franchises worden geïnstalleerd. Dankzij deze applicatie kunnen klanten hun producten scannen en betalen met hun smartphone.