Een franchise winkel Proxy Delhaize voor Roeselare

Geplaatst door: Franchising Belgium

Na veel speculatie over welke voedingswinkel zijn intrek zou nemen aan De Munt in Roeselare, is nu bevestigd dat er een franchise winkel Proxy Delhaize komt. Zaakvoerder, franchisenemer, Geert Omez baat elders in Roeselare al een AD Delhaize uit.

Derde Delhaize voor Roeselare
In de lente van volgend jaar krijgt Roeselare er een derde Delhaize bij, een franchise winkel Proxy deze keer. “De winkel zal een oppervlakte hebben van 600 m² inclusief bureaus en magazijn. Goed voor 460 m² verkoopoppervlakte”, zegt Geert Omez, franchisenemer en bestuurder van AD Delhaize Roeselare, in de regio-editie van Het Nieuwsblad. De franchise winkel Proxy komt aan De Munt, het plein waar ook de gloednieuwe bibliotheek ARhus gevestigd is.
“Er is zeker nog ruimte voor een derde filiaal. Kortrijk heeft ook twee grote vestigingen en daarnaast nog een franchise winkel Proxy in het centrum”, zegt Geert Omez, die naar eigen zeggen geen schrik heeft voor kannibalisatie: “Ik hoor dat ARhus gemakkelijk 7.000 bezoekers per week over de vloer krijgt. Er werken ook veel mensen in het centrum, dus we rekenen op hen om tussen de middag en na de werkuren langs te komen. We mogen ook niet onderschatten hoe groot Roeselare is als winkelstad. We mikken dus ook op mensen die na het shoppen nog snel boodschappen willen doen.”
De uitbater gelooft rotsvast in de nieuwe locatie: “Het feit dat je een uur gratis kunt parkeren in de ondergrondse parkeergarage is een troef. En dat het plein aan drie zijden toegankelijk is, is ook mooi meegenomen.” De nieuwe franchise winkel Proxy Delhaize moet op 1 maart zijn deuren openen.
Bron : Retail detail