Een eerste vruchtbaar jaar voor de nieuwe voorzitter van de BFF

Geplaatst door: Franchising Belgium

Op dinsdag 4 juni hield de Belgische Franchise Federatie haar jaarlijkse Algemene Vergadering in het prestigieuze kader van het Classic Domain in Beersel.

De heer Yves Delaye, netwerk directeur bij Delitraiteur, die vorig jaar benoemd werd als voorzitter van de BFF, stelde bij deze gelegenheid de uitzonderlijk goede resultaten voor van het boekjaar 2018. De voorzitter heeft hiermee zijn eerste vruchtbaar jaar achter de rug. De BFF groeide ook in aantal leden. Het nieuwe Expertencollege en zijn rol werden voorgesteld. Het succes van de Franchising Belgium Day’s en de groeiende website franchisingbelgium.be werden met mooie statistieken aangetoond.

De voorzitter was alvast zeer tevreden zijn over zijn eerste jaar als leider van de Belgische Franchise Federatie. Maar de toekomst wijst nog beter uit want hij stelde ook het nieuwe veelbelovend actieplan 2019 voor!

De AG  werd gevolgd door een animatie “The Best Franchise Idea”, een moment waar de leden – franchisegevers hun nieuwigheden van het laatste jaar konden voorstellen!

De avond werd afgerond met een gezellig netwerkmoment onder leden en genodigden en een barbecue.

Meer informatie over de BFF, klik hier.