Een derde Burger King restaurant op de Belgische autosnelwegen

Geplaatst door: Franchising Belgium

Het Texaco-tankstation in Heverlee verwelkomt op vrijdag 18 mei het derde Belgische snelwegrestaurant van BURGER KING®. Vorige maand opende de hamburgerketen reeds twee restaurants aan de tankstations aan de E17 in Kruibeke in beide richtingen. Het restaurant in Heverlee biedt automobilisten een ideale plek om de honger te stillen of aan de file te ontsnappen. Studenten kunnen er dan weer een smakelijke pauze inlassen tijdens de nakende blokperiode. De gloednieuwe vestiging brengt de teller van het aantal Belgische BURGER KING®-restaurants op twaalf.

Nog snellere expansie door strategische samenwerking

De opening van het restaurant in Heverlee kadert binnen een specifiek luik van de expansiestrategie van de hamburgerketen in ons land, namelijk de uitbouw van een restaurantnetwerk aan de Belgische snelwegen. Het kersverse is de twaalfde Belgische BURGER KING® vestiging. De komende maanden staan er nog meerdere BURGER KING®-snelwegrestaurants op de planning. De opening van het restaurant in Heverlee richting Luik is de week daarna voorzien.

Het snelwegrestaurant in Heverlee richting Brussel werd volledig gerenoveerd en biedt met een oppervlakte van 600m² plaats aan bijna 100 klanten. De ploeg van 25 medewerkers staat paraat om de klanten te bedienen, die dankzij zes bestelschermen en drie Coca-Cola Freestyle machines snel en efficiënt hun keuze kunnen maken. Via de binnenwegen is het restaurant bovendien gemakkelijk met de fiets bereikbaar voor studenten, die binnenkort tijdens de blokperiode een studiepauze willen nemen.