Een certificaat voor het franchisenetwerk Pirtek Europa

Geplaatst door: Franchising Belgium

Per 28 juli jl. heeft DNV, een van werelds grootste certificerende instellingen, de PFM hogedruk hydrauliekslangen van het franchisenetwerk Pirtek Europa gecertificeerd volgens DNV Type Approval. De PFM hogedruk hydrauliekslangen zijn de meest gebruikte slangen binnen het Pirtek Europa assortiment die door het franchisenetwerk Pirtek in alle marktsectoren worden toegepast, zoals de industriële-, bouw-, afval-, transport-, logistieke-, evenementen- en maritieme sector. De DNV Type Approval wordt vooral gevraagd in laatstgenoemde sector.

Strenge voorwaarden en verhoging veiligheid
De DNV Type Approval certificering betekent dat het franchisenetwerk Pirtek Europa hydrauliekslangen aan strenge voorwaarden voldoen. Bovendien draagt de toepassing van de slangen in de praktijk bij tot een verhoging van de veiligheid voor zowel de klant als de Pirtek franchisenemers.

Het franchisenetwerk Pirtek
Pirtek is een internationale organisatie met centers in de USA, Nieuw-Zeeland, Australië, Azië, Zuid-Afrika en Europa. Deze centers zijn zelfstandige, lokale franchise ondernemingen.
In Europa startte Pirtek in 1988 haar eerste center in Engeland, om na tien jaar het Pirtek franchisenetwerk verder uit te breiden met centers in Duitsland, Oostenrijk, Nederland en België. Na ruim twintig jaar heeft Pirtek meer dan 170 centers in Europa en rijden er meer dan 700 mobiele service units om op locatie de Pirtek-service aan te bieden.

In Europa is Pirtek marktleider en specialist in het op locatie vervangen van hydrauliek slangen en hydrauliek leidingen. Met haar 1-uur mobiele service, 24/7 en 365 dagen per jaar kan Pirtek haar klanten snel van dienst zijn. Andere services die Pirtek levert zijn o.m. Total Hose Management, Preventief Onderhoud, Oliemanagement en Testcertificering. Pirtek is actief in 9 marktsectoren, waaronder de bouw-, de industrie-, maritieme- en logistieke sector.

Het franchisenetwerk Pirtek Benelux heeft19 centers en ruim 80 mobiele werkplaatsen. Pirtek investeert in technologie, mobiliteit en kwaliteitsbewaking en levert consistent de hoogste kwaliteit producten en diensten. Pirtek is VCA* (2008/5.1) gecertificeerd.