Een ambitieuze expansie voor Albert Heijn

Geplaatst door: Franchising Belgium

Het expansieritme van Albert Heijn vertraagt niet in België, er zitten tientallen projecten in de pijplijn. Dit najaar opent de retailer onder andere een gloednieuwe winkel in het Oost-Vlaamse Ronse.

Momenteel heeft Albert Heijn 38 winkels in België. Opvallend is wel dat de recentste openingen zo goed als altijd franchisewinkels zijn en geen filialen. Albert Heijn besliste daarom ook om Franchising Belgium als rekruteringskanaal te gebruiken en u vindt nu ook alle informatie op onze website.

Wenst u meer informatie over het franchiseconcept van Albert Heijn en wil u rechtstreeks contact met hen opnemen? Klik dan hier.

Franchisewinkel

 

Het franchiseverkooppunt van Ronse wordt de negende Albert Heijn in Oost-Vlaanderen en meteen de veertiende franchisewinkel voor de keten. De supermarkt zal worden uitgebaat door Jean-Paul Fraeyman, één van de eerste franchisenemers van de keten in België. “Ik heb de eerste Albert Heijn in West-Vlaanderen geopend en de mensen uit Roeselare aan de Hollandse vla gekregen. Daarom dat ik ontzettend trots ben om een nieuwe winkel te openen in Ronse”, zegt de ondernemer, die op zoek is naar een vijftigtal werkkrachten.

Naast Ronse openen er dit najaar alvast nog nieuwe vestigingen in Zaventem en Ternat, die allebei zullen worden uitgebaat door franchisenemer Peeters-Govers.