Druk najaar voor expansie carrefour franchisewinkels

Geplaatst door: Franchising Belgium

Het wordt een druk najaar bij Carrefour België dat deze week een nieuwe franchisewinkel in Jette inhuldigde. Daarnaast zullen nog vijf Carrefour Express de deuren openen in september. Dat zijn dus in totaal zes nieuwe franchiseverkooppunten, naast de 8 Express-franchisewinkels die al in de loop van de eerste 6 maanden van 2016 geopend werden. Carrefour België zet zo de mooie expansie van zijn franchisenetwerk verder en bevindt zich zo steeds dichter bij haar klanten.

Op woensdag 7 september opende een nieuwe franchisewinkel Carrefour Express in Jette aan de Arthur Van Gehuchtenplein nr 11. Het is al de 9dedit jaar.
Zoals alle Carrefour Express-franchisewinkels stemt deze nieuwe winkel, die tegenover de UVC Brugmann ideaal gesitueerd is, zijn aanbod perfect af op de verwachtingen van de bewoners uit de buurt en de personen die naar het ziekenhuis gaan. Voor elk moment van de dag wordt er een gebruiksklare maaltijdoplossing voorgesteld: broodjes, bereide maaltijden, snacks, fruit … maar ook vlees, gevogelte, vis en verse groenten voor het avondeten maar ook een assortiment van bloemen. Bovendien vind je er een brede waaier aan basisproducten en alle onmisbare producten op het vlak van droge voeding en drogisterij. Daarvoor kan je kiezen tussen het Carrefourmerk en de nationale merken.

Carrefour Express

De naam Carrefour Express zegt het al. In deze buurt franchisewinkel is alles in het werk gesteld opdat de klant zijn boodschappen gemakkelijk, snel en in een ruime en aangename omgeving kan doen. De Express Brugmann, die door franchisenemers Zaki CAVAS en Michael CANDEMIR wordt uitgebaat, biedt veel andere diensten aan: versgeperst sinaasappelsap, ter plaatse gebakken bakkerijproducten en deverkoop van iTunes- & telefoonkaarten.

De winkel is goed ingericht, heeft een mooie winkeloppervlakte van 251 m² en klanten kunnen er dankzij de 2 kassa’s snel en vlot betalen. Alle klassieke betaalmiddelen zijn aanvaard (Maestro, Bancontact, Mastercard, Visa, elektronische cheques…). Met bus en tram in de omgeving is de Express goed bereikbaar.

Maximale beschikbaarheid

De grote flexibiliteit is een van de sterke punten van Carrefour Express: het gaat eerst en vooral om een buurt franchisewinkel met erg ruime openingsuren. Hier past Carrefour Express Brugmann zich ook aan de vraag van de bewoners van de wijk aan. Zo kunnen de klanten op Carrefour Express in de week, ’s avonds, op zon- en feestdagen rekenen. Dit voor een last minute aankoop, wanneer ze een onvoorzien etentje improviseren, een geschenkje of bloemen willen geven…

Naast zijn brede assortiment (voeding en niet-voeding) zijn de ruime openingsuren dus een extra troef van deze winkel.

Wenst u meer informatie over deze formule, klik hier of op het logo bij de formules die aanwerven op de homepage van onze website.