Drie nieuwe Carrefour Express franchisewinkels openden eind juni

Geplaatst door: Franchising Belgium

Carrefour zet zijn expansie voort met de opening van drie nieuwe Carrefour Express-franchisewinkels op woensdag 26 juni in Brussel, Roeselare en Sint-Katelijne-Waver.

De Express van Brussel

Carrefour Express

De eerste winkel is gelegen aan de Alsembergsesteenweg in Ukkel, waar het duo franchisenemers Oussama Tahir en Blerim Shala hun nieuwe winkel hebben geopend. Oussama, bekend in de buurt vanwege zijn frituur in de nabijheid, en Blerim, sinds 2022 franchisenemer van Carrefour Express in Sint-Gillis Crickx, combineren hun ervaring en complementariteit om een kwaliteitsvolle service te bieden.

De Express van Roeselare

Express Roulers

De tweede winkel bevindt zich in het centrum van Roeselare. Deze nieuwe Carrefour Express van 225 m² staat onder leiding van franchisenemer Ana Munteanu. Dankzij de nabijheid van scholen richt deze winkel zich op voorbijgangers, inwoners en studenten. Ana brengt waardevolle ervaring in het beheer van andere vestigingen mee, wat bijdraagt aan de lokale verankering van Carrefour.

De Express van Sint-Katelijne-Waver

Carrefour Express Sint-Katelijne-Waver

De derde winkel, gelegen in Sint-Katelijne-Waver, staat onder leiding van het duo franchisenemers Peter Heylen en zijn echtgenote Shery Mahamadi. Omringd door een dynamisch team zijn Peter en Shery enthousiast om in te spelen op de behoeften van de lokale klanten met een breed assortiment aan Carrefour- en biologische producten, evenals lokale producten van leveranciers zoals Les Trois Saules, Richie en Jefke.

Gemeenschappelijke kenmerken van deze nieuwe Carrefour Express-winkels

Deze drie nieuwe winkels delen een sterk engagement voor duurzaamheid, met CO2-koelsystemen om hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Daarnaast bieden ze een divers assortiment aan producten, waaronder biologische en vegetarische opties, verse groenten en fruit, versgeperste sappen en ter plaatse gebakken brood.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden van Carrefour Express, klik hier.