Donderdag 16 oktober 2014 heeft Delhaize de derde winkel van de nieuwste generatie supermarkt officieel in Eeklo geopend.

Geplaatst door: Franchising Belgium

Deze winkel is de uitvoering van de commerciële strategie van Delhaize België.
Het is zover! Delhaize Supermarkt Eeklo is na een grondige renovatie weer helemaal klaar om haar klanten te ontvangen. Op woensdag 15 oktober werd de supermarkt feestelijk heropend in aanwezigheid van burgemeester Koen Loete. 
Na 5 maanden van intense voorbereiding en werkzaamheden zijn de medewerkers van supermarkt Eeklo trotser dan ooit op hun winkel. “Het heeft veel moeite gekost, maar dit eindresultaat mag er dan ook zeker zijn,” zegt een fiere Danny Van de Voorde, directeur van de supermarkt Delhaize Eeklo. “We zijn blij dat we onze klanten terug van dienst kunnen zijn in een gloednieuwe winkel.”
“We zijn ervan overtuigd dat we onze klanten vanaf vandaag nu nog beter kunnen bedienen en dat ze nog meer hun gading kunnen vinden in het mooie en ruime assortiment dat onze winkel biedt. De winkel zelf is al twee weken open. De eerste reacties van de klanten zijn alvast lovend en positief. 
En daar doen we het voor !”, voegt Marc Debussche, verantwoordelijke voor alle supermarkten in België hier aan toe. “Deze winkel is dé referentie van de Delhaizewinkels in België en weerspiegeld perfect de commerciële strategie van Delhaize : een ruim assortiment, verse producten, een aangename winkelervaring en een scherpe prijskwaliteit.”