Domino’s Pizza zet zijn expansie voort tijdens de Covid-19 periode

Geplaatst door: Franchising Belgium

Domino’s Pizza, de take-away en delivery pizza franchiseketen, zet zijn ontwikkeling voort in deze Covid-19 periode, na de opening van zijn 97e franchiseverkooppunt in Couillet begin deze maand.

Eind juni zijn er inderdaad drie nieuwe franchiseverkooppunten geopend in Vlaanderen, respectievelijk in Tessenderlo, Deinze en in het centrum van Antwerpen, de laatste is de 100ste Domino’s Pizza in België!

Een bijzonder feit: deze drie verkooppunten werden geopend door multi-franchisenemers van het merk die samen een dozijn Domino’s Pizza franchiseverkooppunten hebben.

Een nieuw franchiseverkooppunt te Tessenderloo

Op 25 juni, laatstleden opende Domino’s Pizza een nieuwe franchisewinkel van 200 m² met 16 plaatsen in Tessenderlo (Neerstraat 8) in de provincie Limburg, de 98ste in het Belgische netwerk.

Dit verkooppunt staat onder het beheer van de franchisenemer Fethi Tekin, die ook aan het roer staat van de Domino’s Pizza-vestiging in Diest.

Een nieuw franchiseverkooppunt in Deinze

Een dag na de opening van Tessenderlo opende de franchiseketen een nieuw verkooppunt in Deinze (Tolpoortstraat 115) in Oost-Vlaanderen onder leiding van multifranchisee Suhail Alshawwa.

Suhail heeft een ongewone achtergrond: hij vluchtte uit Palestina in 2010 om een betere toekomst in België op te bouwen. Hij startte als werknemer bij Domino’s Pizza en werd achtereenvolgens franchisenemer van 4 verkooppunten van Domino’s Pizza in Kiel (Antwerpen), Borgerhout, Sint-Niklaas en Aalst. Een mooie carrière van deze ambitieuze jonge 33-jarige franchisenemer.

De Domino’s Pizza van Tessenderlo met een oppervlakte van 200 m² en zitplaatsen voor 28 personen, zal zich vooral richten op meeneem- en bezorgpizza’s, met een vloot van zes motorfietsen die het mogelijk maken om binnen een brede straal te leveren.

Het 100ste Franchiseverkooppunt van Domino’s Pizza in het centrum van Antwerpen

De multi-franchisees Burak en Halit Ak hadden het voorrecht om deze maand de 100ste Belgische vestiging van Domino’s Pizza in het centrum van Antwerpen te openen (Kipdorpbrug 8/10).

Dit franchiseverkooppunt van 200 m² met 10 zitplaatsen is tevens de vijfde voor de franchisenemers die aan het roer staan van Domino’s Pizza in Deurne, Merksem, Brasschaat en Schoten.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden van een Domino’s Pizza, klik hier.